stress.gr|προβολη μηνυματος

Κωδικός

546

Μήνυμα στις

16/12/04 04:05:55

Τίτλος

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΡΙΣΕΩΝ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΙΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

Mήνυμα

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΡΙΣΕΩΝ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΙΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ .ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ (ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΚΟΜΑ)ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΑΘΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 33.ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ-ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΥ (Υ.Κ )ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ(ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ)ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ Α.Κ.Θ.κ.λπ.ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ (Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ(2 ΜΗΝΕΣ ΓΑΜΟΥ ΜΟΝΟ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ..ΚΑΙ ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ(ΕΧΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ)ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΦΝΙΔΙΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΟΠΟΙΑΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ΄, ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΑΤΩΝ ΠΝΙΓΜΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ κ.λ.π ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ π΄.χ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΚΟΚΑΙΝΗ΄Η ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ (ΤΥΧΗ)ΣΟΥ,ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΝΑ΄ΤΗΝ Η ΦΟΒΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ..ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΠΟΜΕΡΑ (ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!! (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ )ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ..ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ (ΝΕΥΡΟΛΟ-ΨΥΧΙΑΤΡΟ)Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (Η ΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΣΕΡΟΧΑΤ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ)ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ (ΤΟ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗΝ )ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ STRESS.GR ΚΑΙ ΤΟ www.psyche.gr ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ..

Ημερομηνία απάντησης

2005-02-09 17:37:11

Aπάντηση μηνύματος

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Όπως πιθανότατα θα γνωρίζετε, στη ρίζα των κρίσεων πανικού βρίσκεται τα έντονο άγχος. Αυτό είναι που προκαλεί όλα αυτά τα περίεργα και ενοχλητικά συμπτώματα τα οποία συχνά οδηγούν τον πάσχοντα στην πεποίθηση ότι κινδυνεύει να πεθάνει ή βρίσκεται στα πρόθυρα της «τρέλας» (κάτι που φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί). Τα δυσάρεστα γεγονότα ζωής που βιώσατε αλλά και άλλοι παράγοντες είναι πιθανόν να συνέβαλαν στην αύξηση του άγχους και την αλλαγή της συναισθηματικής σας κατάσταση προκαλώντας την εμφάνιση των κρίσεων.

Σήμερα όμως υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με το άγχος μεταξύ αυτών βέβαια και των κρίσεων πανικού (φαρμακευτική αγωγή, ψυχοθεραπεία). Η συνεργασία σας λοιπόν με κάποιον ειδικό θα σας προσφέρει ανακούφιση και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που το άγχος σας προκάλεσε.

Με εκτίμηση

Περι

Το stress είναι μια οραγανωμένη προσπάθεια του ψυχιατρικού τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την έγκυρη ενημέρωση του κοινού στις συνήθεις ψυχιατρικές διαταραχές.

Stressteen

Η σελίδα των εφήβωνstressteen

Παν. Ιωαννινων

Παν. Ιωαννίνων